Bundels & CD’s: ‘De vreugde van luisteren’ en ‘Verstilde woorden’

De vreugde van luisteren

“Genieten van luisteren is een vreugde, vergelijkbaar met de vreugde die het geeft als je zelf beluisterd wordt.”

De vreugde van luisteren is het vervolg van de succesvolle bundel Verstilde woorden van Marinus van den Berg uitgegeven door uitgeverij ten Have. Ook deze bundel bevat een cd met liederen gecomponeerd door Eva de Mooij. De bundel werd op 3 november 2013 gepresenteerd in De Singelkerk in Amsterdam.

Marinus van den Berg schrijft in deze bundel over de essentiële vaardigheid van het luisteren: je openstellen voor de ander, zodat die zich gezien en gehoord voelt. Eva de Mooij zette enkele van zijn teksten op muziek. Deze liederen zijn te beluisteren op de cd (Piano: Simon Lelieveldt, Zang: Joosje van Dooren, Margriet Prins en Eva de Mooij). De bundel is heel geschikt voor iedereen die iets met luisteren en bezinning heeft. Of dat nu persoonlijke interesse is of vanuit een beroepsmatige interesse als coach, trainer of therapeut.

Om een indruk te geven van de liederen bij de bundel klikt u op de Youtube impressie hieronder.


U kunt een bestelling van de bundel plaatsen via deze website door een mail te sturen naar: verstildewoorden@live.nl. De kosten hiervoor zijn 20 euro, inclusief btw en verzendkosten.

U kunt de bundel ook bestellen via uitgeverij ten Have en hij is natuurlijk te koop in de boekwinkels.

Verstilde woorden


Verstilde woorden is een bundel van Marinus van den Berg en Eva de Mooij die op 23 oktober 2012 is uitgegeven door uitgeverij ten Have. Inmiddels is de bundel aan een vierde druk toe.

Verstilde woorden bevat poëtische teksten voor afscheid nemen en rouw dragen; een aantal ervan staat als lied op cd. Alle teksten zijn van Marinus van den Berg en een aantal van zijn teksten heeft Eva de Mooij op muziek gezet en zijn te beluisteren op de cd (Piano: Simon Lelieveldt, Zang: Eva de Mooij). De teksten en liederen kunnen veel steun en troost bieden bij momenten van afscheid en verstilling.

U kunt een bestelling van de bundel plaatsen (zolang de voorraad strekt) door een mail te sturen naar: verstildewoorden@live.nl. De kosten hiervoor zijn 20 euro, inclusief btw en verzendkosten. Bij de boekhandel en uitgeverij is de bundel inmiddels, na de laatste druk, uitverkocht.